​Renovering og vedligeholdelse

Kontakt os på 22 55 24 84​​

 Følg os på facebook

Kloakmester med mange års erfaring

​Har du et tilstoppet afløb eller utætte kloakledninger? Hos BG ApS sørger vores kloakmester og øvrige medarbejdere for effektive løsninger på ethvert kloakproblem. Vi leverer altid et holdbart stykke arbejde, og vi sikrer os altid som kloakmester, at det hele virker, inden vi tager videre. Vi løser opgaver for både private og virksomheder i omegnen af Græsted, Gilleleje og Helsinge.

Vi løser dit problem med kloakken

Inden for kloakarbejde udfører vi som kloakmester blandt andet:

  • eftersyn af minirensningsanlæg
  • installation af faskiner der aflaster kloaksystemet
  • anlæg og renovering af nye anlæg af kloak- og drænsystemer
  • tv-inspektioner
  • rottesikringer så rotterne ikke trænger ind i kloakken
  • installation og rengøring af højvandslukkere, så der ikke kommer vand op fra kloakken

Vores kloakmester anlægger derudover samletanke eller nedsivningsanlæg på landet og i sommerhusområder, hvor afløbsinstallationerne oftest ikke er tilsluttet en hovedkloak. Derudover anlægger vi nye kloakker ved nybyggeri og tilbygninger – herunder står vi for udgravningen og støbningen af fundamentet.

Vi klarer alle opgaver fra det tilstoppede afløb, der får toilettet til at løbe over, til utætte kloakledninger. Også omfangsdræn så du undgår fugtskader i kældre og på fundamenter.

Kontakt vores kloakmester for mere information

Med os får du en autoriseret kloakmester, der har over 40 års erfaring inden for faget. Vores kloakmester holder sig altid opdateret på nye problemområder og metoder, så du altid får den bedste løsning på dit kloakproblem.

Kontakt Torsten Thorsen på telefon 31 62 30 60 eller på jeppe.thorsen@gmail.com, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud af vores kloakmester.

Vores certifikat som kan ses her

Medlem af Danske Kloakmestre

Få et tilbud​

Føler du dig fristet af at høre mere om vores ydelser, er du velkommen til at udfylde nedenstående. Så kontakter vi dig hurtigt muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BG ApS

Esbønderupvej 36

3230 Græsted

CVR: 33262507

Telefon: 22 55 24 84

E-mail: jeppe.thorsen@gmail.com