​Renovering og vedligeholdelse

Kontakt os på 22 55 24 84​​

 Følg os på facebook

Ejendomsservice​

Med BG ApS er det muligt at få én leverandør til alt forefaldende arbejde og faste services på jeres ejendom. Vi har døgnbemanding og rykker gerne ud for at fikse såvel vandskader som varmeproblemer og store snedriver.

Mange boligforeninger bruger os til traditionelt viceværtsarbejde, flyttelejligheder samt trappevask, men vi kan så meget andet med vores kompetente fagfolk.

Kundeservice og samarbejde er nøgleord for os. Vi bestræber os på at dække netop jeres ønsker og behov – til en fair pris!


Vi giver dig følgende fordele

  • stabilitet og flexibilitet
  • Ordnede forhold for alle medarbejdere, der har hver deres spidskompetencer
  • Vi kan udarbejde en drift & vedligeholdesplan for din / jeres ejendom så i har et godt overblik over drift og økonomien
  • Når du vælger at få lavet ejendomsservice her, varetager vi alle opgaver i forbindelse med servicering og vedligeholdelse af jeres ejendom.
  • Vi giver mulighed for at få en tilpasset aftale, der bliver opbygget og tilpasset efter de unikke behov i har.
  • Ejendomsservice bliver altid udført i en høj kvalitet, til tiden, og i tæt samarbejde med dig som kunde.


Kontakt os på 22 55 24 84 – eller skriv og få et uforpligtende tilbud via formularen
BG ApS dækker over mange forskellige ydelser. Vi kan bl.a. holde grønne arealer flotte og vedligeholdt samt sørge for at vaske trappeopgangen så den holdes pæn, fin og ren, så ejendommen fremstår i bedst mulige stand.

Hos BG ApS handler det om at levere en helhedsløsning

Vi lever altid op til vores egne strenge krav. Samtidig får du mulighed for at opleve en service, som bliver udført til din fulde tilfredshed.

Vil du gerne have mulighed for at bruge os som din samarbejdspartner til ejendomsservice du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på 22 55 24 84 – eller skriv og få et uforpligtende tilbud via formularen.​

Få et tilbud​

Føler du dig fristet af at høre mere om vores ydelser, er du velkommen til at udfylde nedenstående. Så kontakter vi dig hurtigt muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BG ApS

Esbønderupvej 36

3230 Græsted

CVR: 33262507

Telefon: 22 55 24 84

E-mail: jeppe.thorsen@gmail.com